Harry Terhaag benoemd tot erelid van Samenwerking Venray.

maandag 04 februari 2019

Harry Terhaag benoemd tot erelid van Samenwerking Venray.

 

Maandagavond 04 februari 2019 is Harry Terhaag benoemd tot erelid van de politieke partij Samenwerking Venray. Dit gebeurde tijdens de algemene jaarvergadering in de Kemphaan in Venray.

Harry Terhaag werd in 1994 lid van Samenwerking Venray en werd meteen secretaris van deze partij, deze functie vervulde hij 25 jaar lang, tot aan de dag van zijn afscheid afgelopen maandag. Harry kenmerkte zich als iemand, die zich altijd terdege voorbereidde en de gave had om goed te luisteren naar de medemens en daarop te anticiperen.

Ook in de plaatselijke politiek raakte Harry betrokken en hij werd actief commissielid bij de commissie Leven, waarin hij duidelijk zijn positieve kenmerken benutte en hij menig dossier mocht verdedigen namens Samenwerking Venray.

Martin Leenders sprak mooie woorden bij het afscheid van Harry, want Harry was een man, die altijd tijd maakte als de fractie of vereniging hem nodig had. Als dank voor zijn geweldige inzet in de afgelopen 25 jaar, werd hij beloond met de gouden speld en benoemd tot erelid en op deze manier kan hij ook na zijn vertrek uit Venray betrokken blijven bij zijn Samenwerking Venray.