Denk anders, denk samen

vrijdag 16 maart 2018

Op 21 maart aanstaande mag u naar de stembus om een keuze te maken voor de gemeenteraad. Ik vraag u dan een keuze te maken voor Samenwerking Venray. 

Samenwerking Venray kijkt naar “wat goed is voor Venray”. Dat doen we door constructief kritisch voorstellen te beoordelen waarbij we alle invalshoeken belichten. Wij aarzelen niet om te zeggen wat wij vinden. Wij denken dus soms anders maar altijd met de intentie het voor burgers, bedrijven en instellingen van Venray beter te maken. Daarop baseren wij onze besluiten.

Samenwerking Venray staat klaar om ook in de komende periode bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen. Wij stellen nieuwe doelen, creëren kansen en willen daarbij ook doorgaan op de ingeslagen weg: het realiseren van een samenleving waar het prettig wonen is  in een gezonde omgeving met voldoende arbeidspotentieel en waar de burger zich prettig, veilig en geborgen voelt. Een samenleving waar wederzijds vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven belangrijke kenmerken zijn. Uw stem op Samenwerking Venray zal het mogelijk maken daar verder aan te werken.

Ik garandeer u met een keuze voor Samenwerking Venray ook de komende jaren een stabiel en krachtig gemeentebestuur. 

Mag Samenwerking Venray op uw stem rekenen?

 

Met hartelijke groeten,

Martin Leenders, lijsttrekker