Nieuws van Samenwerking Venray

Op deze pagina vind u een overzicht van nieuwsartikelen die gepubliceerd zijn door de leden, bestuursleden, fractie- en commissieleden van Samenwerking Venray.

Ike Busser niet in nieuw college

zaterdag 24 maart 2018

Indien Samenwerking Venray deel gaat uitmaken van het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders in de gemeente Venray zal Ike Busser niet terugkeren als wethouder. Ike vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Lees verder »

Met trots presenteert Samenwerking Venray het verkiezingsprogramma "Denk anders, denk samen' en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lees verder voor het programma en de kandidaten.
Lees verder »

Denk anders, denk samen

vrijdag 16 maart 2018

Op 21 maart mag u naar de stembus om een keuze te maken voor de gemeenteraad. Kies dan Samenwerking Venray
Lees verder »

Kandidatenlijst Samenwerking Venray

vrijdag 22 december 2017

Met trots presenteert Samenwerking Venray de kandidatenlijst voor de komende gemeente-raadsverkiezingen. Deze kandidatenlijst is tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 18 december jl. vastgesteld
Lees verder »

Ad Hijl 20-12-1930 - 18-11-2017

zaterdag 18 november 2017

Ons bereikte het droevige bericht dat Ad Hijl op 18 november, na een kort ziekbed, is overleden.
Lees verder »

40 jaar Samenwerking Venray

zondag 12 november 2017

Op 28 oktober jl. was het precies 40 jaar geleden dat de (formele) vereniging Samenwerking Venray werd opgericht.
Lees verder »

Waarom tegen plan melkfabriek?

woensdag 20 september 2017

In de raadsvergadering van 19 september stemde Samenwerking Venray tegen de verklaring van geen bedenkingen voor de komst van een huisvestingslocatie van 288 arbeidsmigranten op het terrein van de oude Melkfabriek in Leunen. Lees hier het betoog van Samenwerking Venray raadslid Theo Mulders waarom wij tegen het voorstel hebben gestemd.
Lees verder »

Tijdens de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering van Samenwerking Venray is Peter van der Velden uitgezwaaid als voorzitter van de vereniging Samenwerking Venray
Lees verder »

tweede avondopening gemeentehuis

woensdag 05 april 2017

Samenwerking Venray diende tijdens de raadsvergadering van 4 april samen met PP2 - inVENtief en VVD een motie in voor een tweede avondopenstelling van het gemeentehuis. De motie werd aangenomen met steun van de SP
Lees verder »

Steun "huisarrest"besluit Burgemeester

woensdag 22 februari 2017

Met een gezamenlijke verklaring aan het begin van de raadsvergadering van 21 februari spraken de fracties Samenwerking Venray en VVD hun steun uit aan het adres van burgemeester Gilissen.
Lees verder »