Nieuws van Samenwerking Venray

Op deze pagina vind u een overzicht van nieuwsartikelen die gepubliceerd zijn door de leden, bestuursleden, fractie- en commissieleden van Samenwerking Venray.

Excursie "maaswerken"

woensdag 26 september 2018

De fractie nodigt de leden van Samenwerking Venray en hun eventuele partner uit voor een studiemiddag naar de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Deze studiemiddag zal gehouden worden op zaterdag 13 oktober. We zullen de gebiedsontwikkeling bekijken vanaf de Maas met de rondvaartboot Fila Mosae. Opgeven voor deze studiereis kan via het emailadres: bernie.van.lierop@samenwerkingvenray.nl. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie.
Lees verder »

verzoek om extra raadsvergadering

woensdag 26 september 2018

Met een beroep op de gemeentewet hebben de fracties van Samenwerking Venray en Pro Venray verzocht om een extra raadsvergadering.
Lees verder »

motie van afkeuring

dinsdag 18 september 2018

Tijdens de raadsvergadering van 18 september hebben de fracties van Samenwerking Venray en Pro Venray een motie van afkeuring ingediend tegen het College van Burgemeester en Wethouders
Lees verder »

Tijdens de lintjesregen ter gelegenheid van Koningsdag hebben Theo Mulders en Bernie van Lierop een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.
Lees verder »

Dank u wel!

woensdag 28 maart 2018

1978 mensen hebben hun stem uitgebracht op Samenwerking Venray. Bedankt voor uw vertrouwen!!
Lees verder »

Ike Busser niet in nieuw college

zaterdag 24 maart 2018

Indien Samenwerking Venray deel gaat uitmaken van het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders in de gemeente Venray zal Ike Busser niet terugkeren als wethouder. Ike vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Lees verder »

Met trots presenteert Samenwerking Venray het verkiezingsprogramma "Denk anders, denk samen' en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lees verder voor het programma en de kandidaten.
Lees verder »

Denk anders, denk samen

vrijdag 16 maart 2018

Op 21 maart mag u naar de stembus om een keuze te maken voor de gemeenteraad. Kies dan Samenwerking Venray
Lees verder »

Kandidatenlijst Samenwerking Venray

vrijdag 22 december 2017

Met trots presenteert Samenwerking Venray de kandidatenlijst voor de komende gemeente-raadsverkiezingen. Deze kandidatenlijst is tijdens de Algemene Ledenvergadering op maandag 18 december jl. vastgesteld
Lees verder »

Ad Hijl 20-12-1930 - 18-11-2017

zaterdag 18 november 2017

Ons bereikte het droevige bericht dat Ad Hijl op 18 november, na een kort ziekbed, is overleden.
Lees verder »