Nieuws van Samenwerking Venray

Op deze pagina vind u een overzicht van nieuwsartikelen die gepubliceerd zijn door de leden, bestuursleden, fractie- en commissieleden van Samenwerking Venray.

algemene beschouwingen

dinsdag 30 oktober 2018

De algemene beschouwingen van de fractie Samenwerking Venray bij de programmabegroting 2019 van de gemeente Venray.
Lees verder »

In Memoriam Henk Cox

zondag 07 oktober 2018

Henk Cox 6 juni 1950 - 7 oktober 2018
Lees verder »

Bestuur en fractie nodigen u en uw partner uit voor een zondagochtendbijeenkomst.
Lees verder »

Excursie "maaswerken"

woensdag 26 september 2018

De fractie nodigt de leden van Samenwerking Venray en hun eventuele partner uit voor een studiemiddag naar de gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Deze studiemiddag zal gehouden worden op zaterdag 13 oktober. We zullen de gebiedsontwikkeling bekijken vanaf de Maas met de rondvaartboot Fila Mosae. Opgeven voor deze studiereis kan via het emailadres: bernie.van.lierop@samenwerkingvenray.nl. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie.
Lees verder »

verzoek om extra raadsvergadering

woensdag 26 september 2018

Met een beroep op de gemeentewet hebben de fracties van Samenwerking Venray en Pro Venray verzocht om een extra raadsvergadering.
Lees verder »

motie van afkeuring

dinsdag 18 september 2018

Tijdens de raadsvergadering van 18 september hebben de fracties van Samenwerking Venray en Pro Venray een motie van afkeuring ingediend tegen het College van Burgemeester en Wethouders
Lees verder »

Tijdens de lintjesregen ter gelegenheid van Koningsdag hebben Theo Mulders en Bernie van Lierop een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.
Lees verder »

Dank u wel!

woensdag 28 maart 2018

1978 mensen hebben hun stem uitgebracht op Samenwerking Venray. Bedankt voor uw vertrouwen!!
Lees verder »

Ike Busser niet in nieuw college

zaterdag 24 maart 2018

Indien Samenwerking Venray deel gaat uitmaken van het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders in de gemeente Venray zal Ike Busser niet terugkeren als wethouder. Ike vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Lees verder »

Met trots presenteert Samenwerking Venray het verkiezingsprogramma "Denk anders, denk samen' en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lees verder voor het programma en de kandidaten.
Lees verder »