Nieuws van Samenwerking Venray

Op deze pagina vind u een overzicht van nieuwsartikelen die gepubliceerd zijn door de leden, bestuursleden, fractie- en commissieleden van Samenwerking Venray.

Samenwerking Venray feliciteert Jeroen van de Leur met zijn benoeming en beëdiging als raadslid in Venray Jeroen heeft de vacante zetel ingenomen nadat Martin Leenders wethouder is geworden. Wij wensen hem heel veel plezier met deze functie indienst van de gemeenschap van Venray. Theo Mulders is de nieuwe fractievoorzitter, Bernie van Lierop de vice-voorzitter en Jeroen van de Leur pakt het fractiesecretariaat op.
Lees verder »

Nieuwe wethouders geinstalleerd

woensdag 01 juni 2022

Erik van Daal, Daan Janssen, Wim de Schryver, Martin Leenders en Jan Jenneskens zijn vandaag beëdigd als wethouders van de gemeente Venray. Namens Samenwerking Venray van harte gefeliciteerd en veel succes! Het betrof een gezamenlijke voordracht door de partijen Venray Lokaal, VVD, D66 en Samenwerking Venray.
Lees verder »

Samenwerkingsakkoord ondertekend

maandag 30 mei 2022

Op 30 mei 2022 ondertekenden VENRAY Lokaal, VVD-Venray, D66-Venray en Samenwerking Venray het samenwerkingsakkoord 'Bouwen aan vertrouwen'. Het doel van het akkoord is om een stevig richtinggevend kader te bieden.
Lees verder »

Op maandag 30 mei om 15 uur vindt in de raadzaal van het gemeentehuis de presentatie en ondertekening plaats van het bestuursakkoord van de samenwerkende partijen én wordt bekendgemaakt wie de kandidaat-wethouders zijn. De beëdiging van de wethouders vindt een dag later plaats, op 31 mei tijdens de raadsvergadering
Lees verder »

Advies van de informateurs

zaterdag 02 april 2022

Afgelopen vrijdag, 1 april, deden de informateurs Walraven en Van Asseldonk verslag van de eerste informatieronden en gaven zij een advies over het vervolg
Lees verder »

Vandaag zijn de nieuwe gemeenteraadsleden geïnstalleerd
Lees verder »

Dank je wel Erica Irene

donderdag 24 maart 2022

Vanavond heeft Erica Irene van den Akker afscheid genomen als raadslid namens Samenwerking Venray
Lees verder »

Dank u wel

donderdag 17 maart 2022

Dank u wel voor uw steun, dank u wel voor uw stem. 3 zetels, een resultaat waar wij dik tevreden mee zijn. Dank u wel voor uw steun en uw stem op Samenwerking Venray.
Lees verder »

De belangrijkste speerpunten uit ons verkiezingsprogramma
Lees verder »